Ugrás a tartalomhoz

Shoes are boring, wear Sneakers!

  Gyakran Ismétlődő Kérdések (GYIK)

  Eredetiség

  Az általunk forgalmazott termékek eredetiek a Kickz By Laca oldalon?

  A Kickz By Laca által értékesített mindegyik termék eredeti. Mielőtt a kezedbe kerülne, szakértőink ellenőrzik minőségüket és eredetiségüket.

  Ezek a termékek közvetlenül európai hálózatunkból származnak, néha még messzebbi forrásból.

  Sosem voltak viselve, eredeti dobozukban, minden tartozékkal együtt szállítjuk őket. A termékhez egy 'tag' is tartozik, amely tanúsítja az elvégzett ellenőrzéseket.

  Hogyan történik a termékek eredetiségének ellenőrzése?

  Minden a Kickz By Laca által értékesített termék átmegy szakértőink ellenőrzésén, amely során a minőséget és eredetiséget vizsgálják. Minden részletet gondosan átvizsgálnak annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak a termék eredetiségéről és a gyártási hibák hiányáról.

  Hogyan lehetek biztos benne, hogy a termékem eredeti?

  Miután a termék sikeresen átesett minőség- és eredetellenőrzésen, ráhelyezzük a 'tag'-et, majd az eredeti csomagolásban. Ez a 'tag' garantálja, hogy a csomagod átvételekor valóban eredeti terméket tartasz a kezedben.

  Viseleti nyomok vagy kopás van a cipőkön?

  Az általunk értékesített termékek sosem voltak viselve (kivéve, ha külön jelezzük). Csapatunk gondoskodik róla, hogy minőség- és eredetellenőrzés során tökéletes állapotban legyenek, és ne mutassanak viselési nyomokat vagy jelentős gyártási hibát. Az eredeti csomagolásban és minden eredeti tartozékkal együtt kerülnek szállításra.

   

  Cserék és Visszaküldések

  Lehet-e módosítani vagy törölni a rendelésemet?

  Egy rendelés módosítását vagy törlését kérheted, amennyiben az nem egy 24 órás rendelés.

  Amennyiben 24 órán belüli rendelést hoztál létre, nagy a valószínűsége, hogy amikor meg szeretnéd módosítani, már úton van feléd. Ebben az esetben csak a szokásos visszaküldési eljárást kell követned. Ha nem 24 órán belüli rendelésről van szó, vedd elő a 4 jegyű rendelési számodat, amelyet a rendelési visszaigazoló e-mailben találsz, majd lépj kapcsolatba velünk az kickzbylaca@gmail.com e-mail címen. Mi intézkedünk.

  Lehet-e terméket cserélni?

  Miután megkapod a termékedet, van 15 napod a csomag átvétele után annak kicserélésére. Előtte vegyél fel velünk kapcsolatot, és küldünk neked egy visszaküldési csomagcímkét.

  A csere elfogadásához az alábbi feltételeknek kell megfelelned:

  1 - A termékedet soha nem szabadott viselni.

  2 - A terméket vissza kell küldeni az eredeti dobozában, tartozékaival és különösen a még mindig csatlakoztatott 'tag'. Enélkül a csere elutasításra kerül.

  3 - A csomagot két rétegű csomagolással kell védeni (az eredeti csomagolás vagy erre a célra szolgáló kartondoboz).

  Miután a visszaküldést csapatunk ellenőrizte és jóváhagyta, ügyfélszolgálatunk egy jóváírási értesítést küld neked az eredeti rendelés értékével megegyező összegben (a visszaküldési költségek kivételével), amit 12 hónapon belül felhasználhatsz.

  Fontos: Zokni és tisztítószett csere nem lehetséges.

  Kérhetek visszatérítést?

  Miután megkaptad a termékedet, van 15 napod a csomag átvétele után a visszatérítés kérésére. Előtte vegyél fel velünk kapcsolatot, és küldünk neked egy visszaküldési csomagcímkét.

  A visszatérítés elfogadásához az alábbi feltételeknek kell megfelelned:

  1 - A termékedet soha nem szabadott viselni.

  2 - A terméket vissza kell küldeni az eredeti dobozában, tartozékaival és különösen a még mindig csatlakoztatott pecséttel. Enélkül a visszatérítés elutasításra kerül.

  3 - A csomagot két rétegű csomagolással kell védeni (az eredeti csomagolás vagy erre a célra szolgáló kartondoboz).

  Miután a visszaküldést csapatunk ellenőrizte és jóváhagyta, ügyfélszolgálatunk visszatéríti a költségeket. Általában az elfogadást követő 5 munkanapon belül láthatod az egyenleget a számládon.

  Mit tegyek, ha hibás vagy más a rendelt termék?

  Ha rossz terméket kaptál, vagy úgy gondolod, hogy súlyos gyártási hibái vannak, ne távolítsd el a 'tag', és közvetlenül lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az info@kickzbylaca.com e-mail címen.

  Mi a "LEGIT" címke célja?

  Miután a terméked átesett minőség- és eredetiségellenőrzésen, egy eredetiségcímkét helyezünk rá. Ezek a két elem biztosítják számodra, hogy csomagod átvételekor valóban eredeti terméket tartasz a kezedben. Csak akkor szakítsd le a 'tag'-et, ha biztos vagy benne, hogy nem szeretnéd visszaküldeni a termékedet: nélküle sajnos visszatérítésedet elutasítjuk.

  A visszatérítést csak akkor végezzük el, ha a terméket nem viselték, eredeti csomagolásában és minden tartozékával együtt visszaküldték.

  Árak és Kedvezmények

  Hogyan határozzátok meg a termékek árát?

  Az árunk a modelltől, a mérettől és a pár aktuális értékétől a piacon függ. Olyan termékeket kínálunk, amelyeket többé-kevésbé korlátozott mennyiségben forgalmazunk, és amelyek többsége a boltokban és a forgalmazók, márkák weboldalain már nem kapható.

  Minden árat, amit a Kickz By Laca kínál, rendszeresen frissítünk annak érdekében, hogy lehetővé tegyük a legigazságosabb ajánlatot.

  A küldetésünk: biztosítani, hogy ezek a termékek mindig elérhetők legyenek számodra.

  Miért vannak egyes termékek "Jelenleg nem elérhető" státusszal?

  Ha az álmaid terméke "Jelenleg nem elérhető" státusszal szerepel, már nagyon nehéz (ha nem lehetetlen) megtalálni azt a kiskereskedői hálózatunkban.

  Sajnálatos módon nem tudjuk meghatározni az árat vagy egy pontos visszatérési dátumot. Azonban mindig nézheted a többi kiválasztott terméket.

  About Us

  Hogyan lehetek kapcsolatban veletek?

  Semmi sem lehet egyszerűbb: írj nekünk a következő e-mail címre: info@kickzbylaca.com

  Az elkötelezett ügyfélszolgálatunk hétfőtől szombatig, 10:00 és 18:00 óra között áll rendelkezésedre.

  Van üzletetek?

  Egyelőre nem rendelkezünk fizikai bolttal. 

   

  MEGBÍZHATÓ

  2019 óta a piacon!

  GYORS SZÁLLÍTÁS

  Miután leadtad rendelésed, mi azonnal csomagoljuk!

  GARANCIA

  Garantáltan eredeti, sértetlen sneakert kapsz kézbe!